Køb bogen om digitalt salg

Bogen om digitalt salg og markedsføring


Bogen gennemgår hele processen fra digital salgsstrategi til praktisk udførelse. Sidstnævnte er bogens helt store styrke, for ”digitalisering” bliver hurtigt et buzzword politikere, meningsdannere og virksomhedsledere bruger uden at blive tydelige omkring, hvad det egentlig betyder i praksis.”

 

Sådan skriver Climate Tech Investor og tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, i forordet til bogen.

 

Bogen ”Morgendagens digitale salg & markedsføring” bygger – som den første af sin slags – bro mellem digitalt salg og markedsføring og mellem teori og praksis.

 

Den giver dig på en gang en enkel og praktisk introduktion til, hvordan du strategisk og praktisk arbejder med digitalt salg – i dag og i fremtiden. Du vil derfor opleve, at den er rig på eksempler og cases og er skrevet i et lettilgængeligt sprog. Samtidig er bogen velunderbygget med kilder hentet fra både klassiske og nye teorier inden for markedsføring, kommunikation, salg og journalistik.

 

”Morgendagens digitale salg & markedsføring” er kort sagt skrevet både til dig, der arbejder med salg i en organisation, og til undervisningsbrug på erhvervsakademier, professionshøjskoler, handelshøjskoler og universiteter, ligesom den kan bruges som opslagsværk.


Bogen er skrevet af uddannelsesleder Andreas Bach-Laursen og selvstændig kommunikationsrådgiver Jeannette Refstrup – som begge også underviser i digitalt salg, markedsføring og kommunikation på Erhvervsakademiet IBA i Kolding.


Bogen koster 299 kr. inkl. moms og fragt
Udgivet april 2022 - begrænset oplag. Vi sender med Postnord - leveringstid varierer.